Textil

Blandade textila projektReduce, reuse, recycle, respect"

Detta är en väggbonad med arbetsnamnet "Reduce, reuse, recycle, respect". Storlek ca 105*150cm. Den är bla gjord av spillbitar från textiler jag låtit trycka upp med bilder från mina målningar, det är även cyanotype bilder jag printat själv också med bilder från mina målningar. Sen är dt gamla dukar, kläder, gardiner mm. Klassiska garntofsar som kan påminna om planeter hänger längst ner :)


"Blue moon"

"Blue moon" är en väggbonad storlek ca 115*140cm, gjord av diverse gamla textiler som byxor, markis, draperi, dukar mm. Bilerna av månen har jag printat med cyanotype på min mormors gamla rejäla lakan, så fin kvalitet men tyvärr lite liten storlek. 


"Welcome in peace"

Jag behövde ett drapperi för att täcka för diverse grejs i entrén till den gamla skolan  där jag har min ateljé. Jag hade ingen textil som var så stor i sig själv så det blev ett "lapperi" av diverse textiler jag hade liggandes, några småbitar från tyger jag låtit trycka upp själv med mönster av mina målningar, gardiner, överkast och annat. Storleken är ca 160*260cm. 


Ibland har jag tryckt upp mönster av mina målningar på textil och sytt kuddfodral, handdukar och annat av, som kudden "Kid" nedan. 

Du kan se tillgängliga kuddar och annat i min shop vid intresse :)